ComputerschermkopieWerktveilig.nl is een product dat wij in 2012 hebben ontwikkeld. Wij merkten dat bij onze klanten behoefte was aan software waarmee op een efficiente wijze geborgd kan worden dat medewerkers die op een (bouw)project moeten gaan werken, aantoonbaar voorlichting en instructie hebben gehad.

De insteek bij het het ontwikkelen van werktveilig.nl was dat gebruikers en bedrijven zelf eenvoudig wijzigingen kunnen aanbrengen in bijvoorbeeld de veiligheidsinstructie of bijvoorbeeld de vragen zijn tussenkomst van een software-engineer.

DSE LogoZelf hebben wij geen software-engineers in dienst en hebben in DSE Software B.V. uit Beverwijk een goede partner gevonden die voor ons de vollige software engineering uitvoert evenals het beheer en onderhoud van de applicatie. Ook wordt door DSE Services B.V. de server beheerd waarop de applicatie in een het datacentre draait.

 

Onze kracht is dat wij met onze kennis op het gebied van kwalitet, veiligheid en milieu als verbindende factor dienen tussen opdrachtnemer, opdrachtgever en software engineer en zo zorgen dat de inhoud van de de instructie of e-learning is afgestemd op alle eisen en wensen.

Op deze pagina staan een aantal van onze refenties die gebruik maken van werktveilig.nl. Mocht u hierover meer informatie willen of een vrijblijvende demonstratie, neem dan contact op met Joep Bloedjes via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u op de 'Meer informatie' knop klikt zullen we ingaan op een aantal inhoudelijk functionaliteiten van werkveilig.nl. 

MourikSinds 2014 gebruikt Mourik werktveilig.nl om alle medewerkers die voor of namens 1 van de Mourik bedrijven werkzaamheden verrichten, voor te lichten over de algemene veiligheidsregels die binnen Mourik gelden.

 

logo saaoneVoor het project SAAone, een weguitbreiding van de A1/A6 tussen Diemen en Almere Havendreef, zijn eisen gesteld voor de instructie van medewerkers (incl. onderaannemers) die op het project gaan werken. Hiervoor is in 2013 https://saaone.werktveilig.nl ontwikkeld. 

Het is een heel bijzonder project. Op de website www.saaone.com is meer informatie terug te vinden over het project.

 

logoVeiligheidsinstructie HVC locatie Alkmaar. De veiligheidsinstructie is sinds 2012 in gebruik en in de tussentijd zijn er een aantal optimalisaties doorgevoerd wat ertoe heeft geleidt dat alleen personen het terrein kunnen betreden die de veiligheidsinstructie gevolgd hebben en geslaagd zijn voor de toets.

 

Noaber18Noaber18 is het consortium bestaande uit VolkerWessels en DIF dat van Rijkswaterstaat opdracht heeft gekregen voor de bouw van de nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede.

Noaber18 heeft de website https://noaber18.werktveilig.nl in gebruik genomen om te borgen dat alle medewerkers die werkzaamheden gaan verrichten op het project, voldoen aan de eisen gesteld in de Wet Arbeid Vreemdelingen (Wav), in het bezit zijn van een geldig VCA-diploma en aantoonbaar een veiligheidsinstructie hebben gevolgd.

 

logo isala deltaDe combinatie ‘Isala Delta’ bestaat uit Van Hattum en Blankevoort en Boskalis en heeft hun project introductie ondergebracht in https://isaladelta.werktveilig.nl.

Deze introductie heeft als doel: een ieder die op het project aan het werk gaat te informeren over het project en de veiligheidsrisico's.  Daarnaast dienen wij te voldoen aan de wettelijke eisen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en de belastingdienst.

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top