BLS AED De Wilde OpleidingEen plotselinge hartstilstand overkomt 1 op de 1000 Nederlanders. Wekelijks krijgen 300 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis, in supermarkten, op het werk, op de voetbalvereniging etc.  In 70% van de gevallen is daar een persoon bij aanwezig die het slachtoffer heeft gereanimeerd of had kunnen reanimeren! Is er iemand bij uw in de organisatie, vereniging, school, familie etc. die een certificaat heeft van de Nederlandse Reanimatie Raad?

Tijdens de cursus BLS (basic live support) oftewel reanimeren leert in 3 uur wat u moet doen als u iemand treft met een hartstilstand. De opleiding kent een praktische opzet en wordt gegeven door personeel van de ambulance. Deze professionele hulpverleners kunnen u als geen ander leren wat u moet doen als u een slachtoffer aantreft.

Door het volgen van de cursus BLS kunt u het verschil maken en iemands leven redden! Er wordt aandacht besteed aan veilligheidsaspecten, controleren van vitale functies, levensreddende handelingen, basale reanimatie en gebruik van de AED. Indien u de cursus BLS met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u een officieel certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Deze cursus is ook uitermate geschikt voor bedrijven, verenigingen en scholen die een AED in gebruik hebben of overwegen er een aan te schaffen.

Duur

De cursus BLS/AED duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Bij grotere groepen is maatwerk mogelijk.

Locatie

De cursus wordt gegeven op onze cursuslocatie in Beverwijk, tegenover het NS station. Heeft u interesse in een Inhouse training neemt u dan contact met ons op .

Kosten

Kosten: € 89,- per persoon inclusief het certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad, koffie en thee en excl. BTW. Bij groepen groter dan 8 personen bieden wij u een offerte op maat!

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top