De-Wilde-InspectiesHeeft u als opdrachtgever of als hoofdaannemer te maken met een complex bouwproject waar verschillende partijen werken of waar een bovengemiddeld risico voor een arbeidsongeval bestaat, dan is het belangrijk dat u het overzicht behoudt. De Wilde Inspecties kan u hierbij helpen.

De Wilde Inspecties verzorgt voor tal van opdrachtgevers de regie daar waar het gaat om het bewaken van de veiligheid en/of om het bewaken van de kwaliteit. Zodat alle betrokkenen door een objectieve partij op hun verantwoordelijkheden worden gewezen (zonder naar elkaar te wijzen), ongevallen worden voorkomen, hoge kosten en boetes worden vermeden.

Daarnaast is het voor u als opdrachtgever of als hoofdaannemer belangrijk dat u het overzicht behoudt. De Wilde Inspecties verzorgt dan ook niet alleen het inspectie gedeelte maar wij kunnen, indien gewenst, ook een uitgebreide rapportage en analyse voor u verzorgen. Zodat u te allen tijde het overzicht heeft en behoudt. En daarmee 'in control' blijft.

Geïnteresseerd? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Bel ons op 0251 - 222262 en vraag naar Gabriel van der Velde

 

 

zzp-er-veilig-werken

 

 

 

 

Lees meer: Aannemers mede verantwoord voor veiligheid zzp-ers

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top