Voor iedereen die aan, met of in de buurt van hoog- en laagspanningsinstallaties werkt, zijn normen van kracht. Op grond hiervan dienen medewerkers opgeleid te zijn als ze voor elektrotechnische werkzaamheden ingezet worden. Dit geldt zowel voor laagspannings- als hoogspanningsinstallaties. STIPEL heeft eenduidige eindtermen opgesteld voor de diverse trainingen die daarvoor vereist zijn, zoals de trainingen Installatie-/Werkverantwoordelijke, Vakbekwaam Persoon, Voldoend Onderricht Persoon (VOP), de Basistraining NEN-EN 50110 en NEN 3840, de herhalingstraining Theorie en de herhalingstraining Praktijk. De laatste twee trainingen zijn speciaal ontwikkeld om de kennis en vaardigheden van reeds opgeleide vakmensen op peil te houden.

De elektrotechnische trainingen van De Wilde opleidingen voldoen aan de STIPEL-normen. Voor bedrijven die specifieke trainingsbehoeften hebben, biedt De Wilde opleidingen maatwerktrainingen die geheel zijn afgestemd op de werkzaamheden en bedrijfsvoering.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende laag- en hoogspanningsopleidingen

 

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top