De-Wilde-Infra-spotlight 

 

De Wilde Infra is recent geassocieerd lid geworden van MKB Infra, dé brancheorganisatie voor infrabedrijven. Opgericht door ondernemers vóór ondernemers. MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Via het blad GWW totaal mocht De Wilde Infra zich aan de MKB Infra leden voorstellen. En die gelegenheid hebben we met beide handen aangepakt.

Onder de titel 'de krachten bundelen' legt Remy te Beest, directeur De Wilde Infra, uit dat de bedrijven aangesloten bij MKB Infra en De Wilde Groep veel voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van veiligheid en kostenefficientie, waarbij er moet worden gewaakt voor nonchalance, met name bij opdrachtgevers. Ook zijn er ideeën over bijvoorbeeld het gezamenlijk doen van bodem risico-inventarisaties. Het hele interview met Remy in het magazine GWW totaal kun je hier lezen.

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top