NEN voetbal

Wie denkt dat normen gortdroog en niet sexy zijn, heeft het helemaal mis. Op een wel heel creatieve manier speelt NEN in óp de voetbal hype en legt aan de hand van het WK uit waarom normen zo belangrijk zijn en welke NEN normen worden gebruikt tijdens het belangrijkste mondiale voetbaltoernooi.  Dat alles via een fraai vormgegeven pdf en een webpagina www.nen.nl/wk2014 En oh ja, wordt het te spannend vanavond dan voorziet NEN voor de broodnodige afleiding ook nog in een kleurplaat!

Wat heeft NEN-EN 12233 te maken met gras, welke NEN norm beschermt de schenen van Wesley Sneijder, wat meet je in bier met behulp van testmethode in NEN-EN 14133, aan welke NEN normen moet een goede keepershandschoen voldoen? Wat hebben petflessen met Oranje te maken, wat is de maaswijdte van het doelnet? Deze en nog veel meer leuke weetjes rond het WK voetbal leest u op de speciale NEN webpagina.

Neem een kijkje op  www.nen.nl/wk2014 en lees welke NEN normen onder meer worden gebruikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top