Tien medewerkers van Milieudienst IJmond hebben onlangs een VCA opleiding gevolgd bij De Wilde Opleidingen in Beverwijk.  En met succes!  Alle tien medewerkers zijn namelijk in één keer geslaagd voor het examen en konden daardoor het VCA diploma in ontvangst nemen. Een unieke prestatie.

Om aan de vraag van klanten te kunnen voldoen, is het belangrijk voor Milieudienst IJmond dat medewerkers beschikken over een VCA diploma. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en is bedoeld om werknemers veiliger te laten werken en daarmee het aantal ongevallen te verminderen. De Wilde Opleidingen in Beverwijk biedt een eendaagse VCA-opleiding aan die cursisten voorbereidt op het examen. De cursus wordt gegeven in het  monumentale pand Beijerlust op nog geen 100 meter van het kantoor van Milieudienst IJmond. Daarmee werd de opleiding bijna een 'thuiswedstrijd'.

Diana Minneboo, medewerker milieubeheer en verantwoordelijk voor opleidingen bij Milieudienst IJmond, is natuurlijk trots op deze score. "Wij zijn ontzettend blij dat we nu aan onze opdrachtgevers kunnen melden dat een gedeelte van ons personeel VCA gecertificeerd is en dat Milieudienst IJmond daarmee een bijdrage levert aan een veiligere werkomgeving. Het was een dagje zwoegen voor onze collega's, maar de cursusleider van De Wilde Opleidingen had veel voorbeelden uit de praktijk en tips.  Ik geef de inhoud van de VCA cursus en de Service van De Wilde Opleidingen een  8", aldus een enthousiaste Diana.

Ook wij van De Wilde Opleidingen zijn blij met dit prachtige resultaat en feliciteren Mark Diependaal, Peter Jansen, Patrick Bruinooge, Marcel Vergeer, Bessel Kamerbeek, Gerard Bakkum, Nico Hulsman, Ronald Rustemeijer en Arno Habraken  met hun VCA diploma! Linksachter op de foto staat een trotse Teamleider, Michel van der Vlugt.

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top