Turner Engine Controls uit Hoofddorp is gespecialiseerd in onderhoud van Woodward mechanische systemen. Het bedrijf is gevestigd in Hoofddorp maar heeft ook vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en in het Midden Oosten en is daarmee een belangrijke speler op het gebied van onderhoud van Woodward onderdelen. Een team van gespecialiseerde Service Engineers staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om daar waar nodig is in te springen. Naast Woodward is het bedrijf ook gespecialiseerd in de systemen van Heinzmann, Regulateurs Europe, Diesel Kiki en Zexel.

Het bedrijf heeft kwaliteit en veiligheid hoog in haar vaandel staan. Zo is zij ISO 9001 gecertificeerd en heeft men recent besloten om het bedrijf te voorzien van een VCA certificering. Bedrijven die in het bezit zijn van het VCA certificaat tonen niet alleen aan veiligheid belangrijk te vinden, maar ook dat zij hun veiligheid, gezondheid en milieu beheerssystemen op orde hebben. Veel opdrachtgevers vereisen inmiddels dat hun toeleveranciers over een VCA certificering beschikken. VCA gecertificeerde bedrijven hebben hiermee een voorsprong op hun niet gecertificeerde branchegenoten. VCA is een internationaal systeem en wordt toegepast en erkend in een aantal EU lidstaten.

De Wilde Groep uit Beverwijk heeft Turner Engine Controls begeleid bij het VCA certificering traject. Met gepaste trots feliciteren wij dan ook Turner Engine Controls met het behalen van het VCA** certificaat en wij wensen het bedrijf nog vele veilige (internationale) opdrachten!

Wilt u ook uw bedrijf VCA laten certificeren? Neem dan nu contact met ons op.

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top