Met de Green Challenge daagt de Nationale Postcode Loterij mensen overal ter wereld uit om een duurzaam, creatief en innovatief ondernemersplan te ontwikkelen. De indiener van het beste groene ondernemersplan - krijgt 500.000 euro om zijn of haar plan te realiseren. Daarnaast is 200.000 euro beschikbaar voor één of twee andere veelbelovende groene plannen. De Postcode Loterij wil er met deze internationale wedstrijd voor zorgen dat slimme groene producten en diensten het grote publiek bereiken.

Eén slim en creatief idee kan het verschil maken

"Door de klimaatverandering staan we voor de uitdaging een nieuwe, groene leefstijl te omarmen. Eén slim en creatief idee kan hierbij een groot verschil maken. Daarom roepen we mensen overal ter wereld op hun groene ondernemersplan in te zenden", benadrukt Marieke van Schaik, Managing Director van de Postcode Loterij. "Met de Postcode Lottery Green Challenge willen we ervoor zorgen dat baanbrekende duurzame oplossingen daadwerkelijk ontwikkeld worden en op de markt komen. Voorwaarde is dat de producten en diensten de CO2-uitstoot verminderen en hoog scoren op design, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Het plan moet binnen twee jaar te realiseren zijn."

 

Inschrijven tot en met dinsdag 31 juli via www.greenchallenge.info. De winnaar wordt op 23 september in New York bekendgemaakt.

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top