Voor MKB ondernemers die aan de slag willen met ISO 26000 heeft MVO Nederland de website www.mvo-wegwijzer-iso26000.nl ontwikkeld. De MVO wegwijzer neemt de wat grotere MKB bedrijven bij de hand om MVO op een structurele manier toe te passen.

De wegwijzer zorgt ervoor dat de ISO 26000 richtlijn leesbaar en bruikbaarder is voor het MKB. De wegwijzer deelt de richtlijn op in 4 delen:

- Wat zijn mijn uitgangspunten voor het implementeren van MVO?

- Wie zijn mijn stakeholders en hoe betrek ik hen?

- Wat zijn de MVO-onderwerpen en welke hebben prioriteit?

- Hoe integreer ik MVO in mijn bedrijfsvoering?

 

Per deel staat wat ISO 26000 van bedrijven verwacht, inclusief tips om hiermee aan de slag te gaan. De wegwijzer helpt ook te bepalen welke MVO-thema's prioriteit hebben voor uw bedrijf.

 

Certificering op het gebied van duurzaamheid en milieu is een belangrijke factor voor het succes van uw bedrijf. De Wilde Duurzaamheid en Milieu adviseert zowel grote als kleinere bedrijven en neemt daar waar gewenst werk uit handen. We brengen bestaande initiatieven binnen uw bedrijf in kaart adviseren over aanvullende maatregelen en maken een beleidsplan om de gestelde doelen te realiseren. Uiteindelijk kunnen we het gehele traject van certificering voor u verzorgen. Dit doen we op een praktische manier en tegen gezonde tarieven.

 

-

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top