De VVVF (vereniging van Verf- en drukinkt- fabrikanten) is, in samenwerking met de vakbonden FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen en met De Unie de campagne ‘Gezond en veilig werken in uw en ons belang’ gestart. Hierbij wordt aandacht gevraagd voor een veilige werkomgeving in de verf- en drukinkt- industrie.

Onderdeel van de campagne is de uitgave van een brochure en een serie van 4 posters. Daarnaast is de website www.vvvf.dearbocatalogus.nl uitgebreid met de onderwerpen Geluid en Werkdruk. Eerder werd al informatie over machineveiligheid en blootstelling aan oplosmiddelen in de catalogus opgenomen. De arbocatalogus biedt, zoals bekend, een overzicht van praktische hulpmiddelen die de gezondheidsrisico’s in verf- en drukinktbedrijven tot een minimum beperken.

 

De Wilde Arbo- en Veiligheid heeft ervaring in het begeleiden van drukkerijen. Of het nu gaat om een ISO certificering, risico inventarisatie, plan van aanpak of het vervaardigen en toetsen van veiligheid verbeteringsplannen. Wij staan graag voor u klaar!

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top