Heeft u problemen met het geven van projectinstructies of poortinstructies aan medewerkers op uw (project)locaties of kost het u gewoon te veel tijd om uw medewerkers een goede instructie te geven, dan hebben wij hier voor een de oplossing voor. 

 

Wij hebben een online applicatie ontwikkeld waarmee u zelf en eenvoudig online instructies kunt maken. Al uw medewerkers kunnen deze instructie via een computer bekijken die verbonden is met het internet.

 

Werktveilig.nl werkt heel eenvoudig. De medewerker gaat naar uw website waarop de instructie staat en krijgt een korte uitleg over de instructie en kiest te taal waarin hij de instructie wil gaan maken. Volgens krijgt hij een instructiefilm te zien, of een slideshow van afbeeldingen. Als deze is afgespeelt krijgt de medewerker een aantal vragen om vast te stellen of de inhoud van de instructie goed begrepen is. Bij voldoende juist beantwoorde vragen ontvangt de mederwerker een certificaat die geprint kan worden en opgeslagen als .pdf.

 

Meer informatie over de werking van werktveilig.nl en de mogelijkheden voor het aanmaken van instructies, projectinstructies, veiligheidsinstructies of poortinstructies, kunt u vinden op de pagina werktveilig.nl


Veiligheidsinstructie

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top