shutterstock 74628304De Wilde infra verzorgt voor enkele grote opdrachtgevers procesmanagement op grote multidisciplinaire projecten in de sector grond-, weg- en waterbouw en de railinfra.

Onder procesmanagement op projecten wordt verstaan de inrichting en implementatie van een efficiënt projectmanagementsysteem. De uitgangspunten van System Engineering worden geïntegreerd in het systeem. De processen die De Wilde noodzakelijk acht om een multidisciplinair project op een beheerste wijze te voltooien worden beschreven. Inrichting van het systeem gebeurt altijd in nauw overleg met betrokkenen om een zo groot mogelijk draagvlak te creëren voor toepassing van het systeem.

Na implementatie wordt gedurende het project het systeem gemonitord en waar noodzakelijk dan wel gewenst bijgesteld en verbeterd. Aan de hand van een toetsplan worden proces-, systeem- en (tweedelijns) producttoetsen uitgevoerd om te verifiëren dat medewerkers de afspraken nakomen en het systeem blijft passen bij de doelstellingen van het project. Bij afsluiting van (delen van) het project zorgt De Wilde infra ervoor dat het proces van oplevering en overdracht efficiënt en tijdig doorlopen wordt.

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top