51-tinten-grondDe bodem ziet er vaak heel verschillend uit. En een bodem laat zich helaas niet lezen als een boek. Vervuilde grond is dan ook moeilijk te herkennen niet aan de kleur, niet aan de structuur en ook niet altijd aan de geur.....

De realiteit is dat de bodem in Nederland op zo'n 60.000 plaatsen is vervuild en dat het zeker tot het jaar 2030 duurt voor dit enorme probleem is opgelost. Bodemkaarten weerspiegelen niet altijd het juiste beeld van de bodem maar uitgebreid bodemonderzoek is kostbaar. En uiteindelijk bent u verantwoordelijk voor de veiligheid en welzijn van uw medewerkers en voor de mensen uit de directe omgeving. Als 'grondroerder' is dat iedere dag uw dilemma.

De Wilde Infra is specialist op het gebied van veilig werken in mogelijk verontreinigde grond, waarbij veiligheid en duurzaam omgaan met het milieu hand in hand gaan. Door onze uitgebreide kennis van wet- en regelgeving ontzorgen wij bedrijven op het gebied van bodem -beoordeling en -onderzoek en bodemsaneringen. Daarmee wordt het risico van boetes, stilleggen van werk en ongevallen tot een minimum beperkt. Via onze telefonische helpdesk staan wij altijd voor u klaar met een 'last-minute' advies.

Onze werkwijze is pragmatisch. Tijd is geld, uw geld. Wij werken dan ook tegen scherpe en transparante tarieven. Zo weet u waar u aan toe bent. Graag komen wij bij u langs voor een oriënterend gesprek over de kansen en bedreigingen van veranderende regelgeving voor uw bedrijf. Geïnteresseerd?  Bel Raymond de Waard op 0251 - 745100.

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top