Veilig-werken-in-de-bodem

 

Bij werkzaamheden in en rondom de bodem kunnen we niet meer om veiligheid, gezondheid en milieu heen en het is daarbij een uitdaging om te voldoen aan de daarvoor geldende wet- en regelgeving.

 

 

 

 

 

 

 

De Wilde Infra is gespecialiseerd op het gebied van veilig werken in de bodem. Of het nu gaat om het saneren van verontreinigde grond, de aanleg van infrastructuur of het werken met kabels en leidingen in de grond; bij alle werkzaamheden moet veiligheid, gezondheid en milieu voorop staan en worden uitgevoerd conform de richtlijnen en procedures zoals beschreven in onder meer de BRL.

Door kennis van wet- en regelgeving te combineren met onze jarenlange praktijkervaring weten wij als geen ander wat er speelt daar waar het gaat om veilig werken in de bodem. Wij zijn in staat om onze dienstverlening geheel af te stemmen op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. U kunt ons inhuren voor een deelproject of als veiligheidspartner tijdens het volledige project. Het doen van bodemonderzoek, het schrijven van V&G-managementsysteem (V&G = Veiligheid en Gezondheidplannen), het indienen van aanvragen voor milieuvergunningen, het inspecteren van het bouwterrein etc. etc.

We doen dat met een team van hoog gekwalificeerde veiligheidkskundigen en kunnen bruggen slaan tussen verschillende partijen die op het bouwterrein aan het werk zijn. Zodat er veilig wordt gewerkt en onverwachte verrassingen en kosten worden voorkomen.  Zowel opdrachtgevers als (onder-)aannemers maken gebruik van onze diensten en adviezen. Onze werkwijze en onze tarieven zijn inzichtelijk: u weet waarop u ons kunt afrekenen.

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top