veilig-werken-met-verontreinigde-grondHet saneren van verontreinigde grond, de aanleg van infrastructuur of werken met kabels en leidingen, bij werkzaamheden in en rondom de bodem kunnen we niet meer om veiligheid, gezondheid en milieu heen. Het is daarbij een uitdaging om te voldoen aan de diversiteit in wet- en regelgeving. Bovendien verwacht uw opdrachtgever en het bevoegd gezag dat (water)bodemsanering wordt uitgevoerd conform de BRL richtlijnen.

De Wilde Infra is gespecialiseerd op het gebied van veilig werken in mogelijk verontreinigde grond, waarbij veiligheid en duurzaam omgaan met het milieu hand in hand gaan. Door onze uitgebreide kennis van wet- en regelgeving ontzorgen wij bedrijven op het gebied van bodemonderzoek en bodemsaneringen. Daarmee wordt het risico van boetes, stillegging van het werk, ongevallen etc. tot een minimum beperkt. Wij stemmen onze dienstverlening geheel af op de behoeften van u als opdrachtgever. Zo worden wij als het ware uw interne kennisbank.

Wij helpen u bij het bepalen van mogelijke bodemverontreiniging, bepalen van veiligheidsklassen, aanvragen van saneringsvergunningen, bus meldingen, maar ook met adviezen en ondersteuning ter plekke. Bij het uitvoeren van onze diensten wordt continue gestuurd naar het verbeteren van veiligheid, gezondheid en milieuaspecten. De risico’s voor persoonlijk letsel en materiële- en milieuschade worden zoveel mogelijk beperkt, bijvoorbeeld door het opstellen van V&G plannen, uitvoeren van werkplekinspecties en het bijscholen van het personeel met opleidingen als Deskundig Leidinggevend Personeel en andere veiligheidskundige cursussen. Zo verhogen wij samen met u de veiligheid bij het werken in verontreinigde grond.

Onze werkwijze is pragmatisch, wij zijn geen ‘pennenlikkers’. Belangrijk is dat uw project op tijd en conform de wensen van uw opdrachtgever wordt opgeleverd. Tijd is geld, uw geld. Wij werken dan ook tegen scherpe en transparante tarieven. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Neem vandaag nog contact met ons op

Uiteraard zijn wij graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden met u door te nemen. Bel met 0251-74 5100 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top