shutterstock 72174625Bedrijven die werken met machines en installaties van enige omvang moeten voldoen aan strenge regelgeving met betrekking tot veiligheid. Naast deze verplichting, is er de wens om de veiligheid te waarborgen voor personeel en omgeving. De adviseurs van De Wilde industrie zijn thuis in wet- en regelgeving en geven u inzicht in veiligheid en risico's. We adviseren over maatregelen waarmee u bijdraagt aan de kwaliteit en continuïteit van uw bedrijfsprocessen en waarmee u dus schade voorkomt.

De ingenieurs van De Wilde industrie zijn door hun ervaring en opleiding breed inzetbaar. We hebben ruime ervaring met het uitvoeren van risicoanalyses van machines en installaties, het opstellen van technische constructiedossiers en het begeleiden van aanpassingstrajecten om te voldoen aan de richtlijn arbeidsmiddelen of de CE-markering. Daarnaast ontwikkelt De Wilde industrie expertise voor veiligheidsmanagement in de offshore en scheepvaart.

Waar gewenst houden we toezicht op naleving van de veiligheidsregels tijdens het plegen van onderhoud.

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top