De prestatieladder van maatschappelijk verantwoord ondernemen kent 5 niveau's. De Wilde duurzaamheid en milieu levert ondersteuning bij het behalen van certificaten op alle niveau's in uiteenloopende bedrijfstakken.

mvo cursus

De MVO Prestatieladder is een hulpmiddel om duurzame ontwikkeling concreet, objectief en aantoonbaar te kunnen maken.

De MVO Prestatieladder is de certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is samengesteld op basis van principes van de internationale richtlijnen ISO 26000. Deze norm is zo opgesteld dat deze internationaal toepasbaar is, maar is niet bedoeld of geschikt voor certificatiedoeleinden. De MVO Prestatieladder is wel geschikt voor certificatie.

People, Planet en Profit (Prosperity): de MVO Prestatieladder integreert alle MVO- aspecten onder de noemer van dit internationaal geaccepteerde management concept. Door middel van hanteerbare eisen en prestatieindicatoren ontstaat inzicht in de niveaus van maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO Prestatieladder heeft 5 Niveaus. Hoe hoger het niveau, hoe beter zijn de MVO-aspecten geregeld. Daarnaast bestaat het MVO managementsysteemcertificaat. Dit is een objectief bewijsmiddel dat het bedrijf of organisatie een managementsysteem heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De Wilde duurzaamheid en milieu kan u ondersteunen bij het certificeringstraject of bij invulling van één of meerdere MVO-aspecten. Momenteel werken we voor Nilfisk en Dixi bij de implementatie van de MVO Prestatieladder.

 

Meer informatie over de MVO Prestatieladder.

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top