shutterstock 68680795De begrippen duurzaamheid en milieu vervullen een steeds belangrijker rol in onze samenleving. De overheid bevordert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en heeft zichzelf tot doel gesteld om duurzaam in te kopen. Dat betekent dat de overheid eisen stelt bij het aanbesteden van opdrachten. Vanuit de overheid en vanuit de samenleving wordt verwacht dat bedrijven laten zien wat zij doen aan duurzaam ondernemen, vertaald in arbeidsverhoudingen, milieu en mobiliteit. De Wilde duurzaamheid en milieu gaat met u op zoek naar een evenwicht tussen het belang van uw onderneming en maatschappelijke doelen.

De certificeringen voor de MVO-prestatieladder, de CO2-prestatieladder, het FSC en de ISO-14001 zijn voor veel bedrijven een behoorlijke belasting. Als kennis of tijd ontbreekt om het certificeringstraject met succes te doorlopen, is de kans groot dat bedrijven opdrachten missen. Voor bepaalde opdrachten is certificering zelfs een voorwaarde (prekwalificatie) om een offerte te mogen uitbrengen.

Certificering op het gebied van duurzaamheid en milieu is dus een belangrijke factor voor het succes van uw bedrijf. Voor zowel grote als kleinere bedrijven adviseren we en nemen we waar gewenst werk uit handen. We brengen bestaande initiatieven binnen uw bedrijf in kaart adviseren over aanvullende maatregelen en maken een beleidsplan om de gestelde doelen te realiseren. Uiteindelijk kunnen we het gehele traject van certificering voor u verzorgen. Dit doen we op een praktische manier en tegen gezonde tarieven.

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top