Toolboxmeeting is een begrip dat afkomstig is vanuit de petrochemische sector en later ook is opgenomen in de veiligheidschecklist aannemers, ook wel bekend als VCA.

Een toolbox is een goed hulpmiddel om uw medewerkers periodiek te instrueren op het gebied van veiligheid. De Arbeidsomstandighedenwet verplicht ondernemers om medewerkers periodiek voorlichting en onderricht te geven.

Wij hebben voor u de belangrijkste veiligheidsonderwerpen uitgewerkt in een toolboxmeeting die u hier gratis kunt downloaden.

HLS model

 

Op 6 oktober 2015 werd de ISO 9001:2015 norm actueel. Deze norm is opgebouwd volgens een plug-in model waarin de kernelemenen en –eisen zijn vastgelegd in een basisdocument, waarop normen kunnen aansluiten (zie figuur).

 

Download de toolbox hier

Toolboxmeeting-Inspectie-SZW-en-Boete-oplegging

 Als een inspecteur van de inspectie SZW tijdens een inspectie of onderzoek overtredingen aantreft, zal de inspecteur handhavend optreden. Lees hier hoe de inspectie tewerk gaat en welke boetes zij kunnen opleggen.

toolbox-werken-met -arbeidsmiddelen

 

Arbeidsmiddelen moeten voldoen aan de Europese productrichtlijnen voordat ze op de markt worden gebracht. Het is net zo belangrijk dat er veilig en deskundig met arbeidsmiddelen wordt omgegaan.

 

Toolbox

 

Een toolbox is een goed hulpmiddel om uw medewerkers periodiek te instrueren op het gebied van veiligheid. De Arbeidsomstandighedenwet verplicht ondernemers om medewerkers periodiek voorlichting en onderricht te geven. Ook hiervoor is een toolboxmeeting een goed en efficiënt hulpmiddel.

Hierbij een overzicht van de toolboxmeetings die de Wilde Groep u gratis ter beschikking stelt:

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top