shutterstock 62356903De Wilde arbo en veiligheid beschikt over meer dan 15 middelbare en hogere veiligheidskundigen (MVK en HVK). We adviseren en ondersteunen ondernemers op alle aspecten van de arbowet, toetsen en vervaardigen veiligheidsplannen voor (bouw-)projecten en zijn u van dienst bij het opstellen van een Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E), inclusief Plan van Aanpak. We zorgen voor advies en ondersteuning op maat, passend bij de aard en de omvang van uw onderneming.

U kunt onze veiligheidskundige ook projectmatig inhuren. Voordeel om bij ons een veiligheidskundige in te huren is dat wij altijd een vervanger beschikbaar hebben zodat de continuiteit van uw projecten gewaardborgd is. Tevens hebben wij een intern klankbord waar onze ingehuurde veiligheidskundige met inhoudelijke specialistische vraagstukken terecht kunnen.

De Wilde arbo en veiligheid beschikt over gespecialiseerde kennis op het gebied van arbowetgeving. Die kennis geldt niet alleen de veiligheidsaspecten, maar ook welzijns- en juridische aspecten van de arbowet. We beschikken bovendien over een netwerk van gerelateerde deskundigen, waardoor we u op vele vlakken van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld bij het opstellen van verzuimbeleid.

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top