BHV De Wilde Opleidingen

Om de bekwaamheid van uw BHV organisatie op peil te houden is het belangrijk dat uw medewerkers jaarlijks een herhaling opleiding volgen. Er wordt gelukkig niet heel regelmatig een beroep gedaan op BHV-ers, maar dat betekent tegelijkertijd ook dat de opgedane kennis niet vaak in praktijk wordt gebracht. Maar als BHV-ers in actie moeten komen dan kan adequaat handelen levens redden! Een jaarlijkse herhalingscursus is daarom belangrijk!

De cursus bestaat uit twee dagdelen, naar keuze te volgen op een hele dag of te volgen op twee avonden. De opleiding wordt gegeven door professionele brandweerlieden en door ambulance personeel.

De praktische BHV training is geheel op de dagelijkse praktijk afgestemd. Er wordt gebruik gemaakt van begrijpelijke taal zodat de opleiding voor een ieder is te volgen. De professionele cursusleiders maken gebruik van verhalen uit de praktijk. Dat zorgt voor een levendige sfeer!

Er wordt veel geoefend. Cases die door cursisten worden aangebracht, worden geevalueerd en samen kijken we hoe de BHV op de eigen werkplek kan worden verbeterd. Natuurlijk komen de poppen en blussers weer uit de kast. Aan het einde van de cursus staan alle puntjes weer op de i en is de BHV-er weer de vertrouwde rots in de branding!

Duur

De cursus duurt 2 dagdelen, naar keuze op 1 dag of verdeeld over 2 avonden.

Locatie

De cursus wordt gegeven op onze cursuslocatie in Beverwijk. Heeft u interesse in een Inhouse training neemt u dan contact met ons op .

Kosten

Kosten: € 150,00 per persoon, inclusief cursusmateriaal, lunch (bij dag opleiding), koffie en thee en excl. BTW

Bekijk hier het cursusrooster

Direct inschrijven voor deze cursus.

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top