shutterstock 82349569Bij VCA staat de veiligheid van uw medewerkers centraal. De afkorting staat voor 'Veiligheid, gezondheid en milieu, Checklist Aannemers'. Het certificaat is beslist niet alleen waardevol voor aannemers. Integendeel. Steeds meer opdracht-gevers eisen dat de externe bedrijven die op hun terrein werkzaamheden uitvoeren, VCA-gecertificeerd zijn. Als werkgever zult u ervaren dat de werkplek veiliger wordt en de verzuimkosten dalen.

Onze adviseur VCA begeleidt u bij de voorbereiding voor de certificering en het onderhoud van uw veiligheidssysteem. Dit doen we in drie fasen:

  1. Het ontwikkelen van het VCA-handboek
  2. De implementatie
    Belangrijke activiteiten tijdens deze fase zijn het voorlichten van uw personeel, het uitvoeren van werkplekinspecties en het opstellen van een jaarplan en jaarverslag. Ook begeleiden we en/of voeren we de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) uit. Naar aanleiding daarvan stellen we een plan van aanpak op. Verder verzorgen we de VCA-opleidingen, stellen werkvoorschriften op en organiseren de vereiste toolbox-meetings en VGM-commissievergaderingen.
  3. De certificering

 

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top