shutterstock 72039685Zorg voor kwaliteit, veiligheid en milieu vindt zijn weerslag in uiteenlopende normen. Het wel of niet voldoen aan deze normen kan grote gevolgen hebben voor uw onderneming. De Wilde advies ondersteunt u allereerst in de afweging van kosten en baten van certificering en normering. Als daar een vervolg op komt, brengen we processen en werkwijze in uw bedrijf in kaart, stellen een handboek op met procedures en instructies, ondersteunen u bij de implementatie en uiteindelijk begeleiden we de certificatie.

Voldoen aan uiteenlopende normen leidt ertoe dat u uw organisatie optimaal structureert. De Wilde advies stelt voor u een plan van aanpak op om tot een kwaliteitsmanagement-systeem te komen. Afhankelijk van de inzet en beschikbaarheid binnen uw eigen organisatie, neemt De Wilde advies een groter of kleiner deel van het werk voor zijn rekening.

Uiteindelijk komt uw organisatie in aanmerking voor certificering. Dat is slechts een vervolg op de verbeteringen die u hebt gerealiseerd: duidelijkheid in taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor alle medewerkers, grote tevredenheid bij klanten en medewerkers, minder faalkosten, verbeterde overdracht van werkzaamehden aan nieuwe medewerkers, het behoud of de verbetering van uw marktpositie.

De Wilde ingenieurs groep • Velserweg 16 • 1942 LD Beverwijk • T. 0251 - 22 22 62 • F. 0251 - 22 20 11 • E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sitemap

Go To Top